Esse Live Probiotic Experience

En 75-minuter behandling som tar din hud till en helt ny nivå

En behandling i världsklass med levande probiotika. Behandlingen inkluderar applicering av inte mindre än fem miljarder LEVANDE lactobacillus-probiotika till huden som efterföljs av Esse Exclusion Mask. Det skapar en perfekt grogrund för de goda bakterierna att fortplanta sig.

Behandlingen är framtagen för att minska inflammation, stärka hudbarriären och adressera tecken på åldrande genom att återställa den mikrobiala balansen för att på så sätt skapa en långsiktig hudhälsa. 

Som tillägg till denna behandling med levande probiotika ingår även antingen Esse Anti-inflammatory massage (dämpar inflammation) eller Esse Lifting massage (verkar uppstramande) som ger maximalt resultat samt verkar avslappnande.

Skräddarsy din behandling

Esse Live Probiotic Experience kan skräddarsys efter dina behov

Website_Icons_100x100px10

Temperatur

Svalt eller varmt

Välj en temperatur som passar dig och passar din huds behov gällande ålder och eventuell inflammation i huden. 

Website_Icons_100x100px9

Verktyg att välja mellan

Gua Sha-stenar, jaderoller, marmorstenar eller ansiktskoppar

Välj mellan olika behandlingsverktyg, med hjälp av din hudterapeut, för att ytterligare förstärka massagen i samband med behandling. Njut av en avslappnande behandling som samtidigt ger resultat. 

Website_Icons_100x100px8

Massage

Esse Anti-inflammatory Massage eller Esse Lifting Massage

Välj den massagemetod som passar bäst för din huds behov. Din hudterapeut kommer att rekommendera den mest effektiva massagen för din hud baserad på dina behov.

Tilläggsbehandlingar

Du kan addera dessa behandlingar till Esse Live Probiotic Experience

Massage: Esse Lifting (30 minuter)

Denna massage riktar sig till en mogen hud och innebär att man använder sig av särskilda massagegrepp som både lyfter och väcker liv i en trött och matt hud. Massagen ökar cirkulationen och verkar avslappnande. Resultatet blir en förbättrad hudstruktur, fyllighet och en fräschare look. Esse Lifting är ett perfekt komplement till din behandling om du är orolig för tidiga ålderstecken som rynkor och fina linjer samt förlust av fasthet och elalsticitet. Med ett fast tryck tillåts en djupare avslappning av ansiktet och lösgör spänningar som på så sätt ger ett mjukare intryck. Då denna massage är av ett kraftfullare slag rekommenderas den inte till en känslig hud.

Massage: Esse Scalp Tension Release (15 minuter)

Detta är en skalpmassage som ökar cirkulationen till hårfolliklarna och stimulerar nervändarna vilket i sin tur löser upp spänningar i huvudet. Denna avstressande massage kan adderas till alla Esse behandlingar och kan utföras med eller utan olja.

Massage: Eye Tension Release (10 minuter)

Denna expressbehandling har tagits fram för trötta ögon för att frigöra spänningar. Denna stimulerande behandling stramar upp huden runt ögonen via användning av stenterapi, akupressur och lymfatisk massage. 

Massage: Esse Anti-inflammatory (20 och 40 minuter)

Denna massage verkar lugnande och minskar inflammation genom intensiv stimulering och akrivering av det lymfatiska systemet. Idealisk behandling för känslig hud där man använder särskild massageverktyg och en lugn beröring av huden.

Denna 40-minuters massage rekommenderas för mycket känslig hud eller för stressade personer där huden utsatts för överstimulering av både det lymfatiska och parasympatiska nervsystemet. (PNS) 

Denna antiinflammatoriska massage kan användas på alla hudtyper, särskilt på de hudtyper med problem som akne, rosacea, eksem och dermatit. 

Massage: Esse Foot Tension Release (25 minuter)

En skräddarsydd behandling för fötterna som inkluderar peeling och avslappnande fotmassage med spirulinamask. Målet med denna massage är att lösa upp spänningar i kroppen via fötterna.

Hitta din närmaste återförsäljare