Esse Experience

En 60-minuters fullt skräddarsydd behandling

En ljuvlig behandling med kraft från prebiotika och probiotika som förbättrar hudens mikrobiom. 

Behandlingen är skräddarsydd efter dina särskilda behov och följer en detaljerad hudanalys och verkar lugnande och reparerande vid en stressad och irriterad hud. Behandlingen verkar kollagenstimulerande, lugnar inflammation och bygger en barriär mot yttre påfrestningar. 

Via akupressur slappnar ansiktets muskler av,  verkar avstressande och spänningar och energiblockeringar löses upp samtidigt som akupressuren ger en god hudhälsa och stabilitet i huden. 

Denna behandling kan anpassas i både tryck och temperatur och du kan även lägga till andra behandlingar för att ytterligare öka upplevelsen med Esse.

Skräddarsy din behandling

Esse Experience kan skräddarsys efter dina behov

Website_Icons_100x100px10

Temperatur

Svalt eller varmt

Välj en temperatur som passar dig och passar din huds behov gällande ålder och eventuell inflammation i huden. 

Website_Icons_100x100px8

Massage

Esse Acupressure Massage

Esse akupressurmassage är standardsmassagen som erbjuds i denna behandlingen och kan även uppgraderas till Esse Lifting Massage (lyftande/formande) eller Esse Anti-inflammatory Massage (inflammationshämmande)

(Se tilläggsbehandlingar nedan)

Resultatet av akupressurmassagen är att se till att det centrala nervsystemet aktiveras, spänningar löses upp och behandlingen verkar rogivande via hudterapeutens händer. 

Tilläggsbehandlingar

Du kan addera dessa behandlingar till Esse Experience.

Massage: Esse Lifting (30 minuter)

Denna massage riktar sig till en mogen hud och innebär att man använder sig av särskilda massagegrepp som både lyfter och väcker liv i en trött och matt hud. Massagen ökar cirkulationen och verkar avslappnande. Resultatet blir en förbättrad hudstruktur, fyllighet och en fräschare look. Esse Lifting är ett perfekt komplement till din behandling om du är orolig för tidiga ålderstecken som rynkor och fina linjer samt förlust av fasthet och elalsticitet. Med ett fast tryck tillåts en djupare avslappning av ansiktet och lösgör spänningar som på så sätt ger ett mjukare intryck. Då denna massage är av ett kraftfullare slag rekommenderas den inte till en känslig hud.

Massage: Esse Scalp Tension Release (15 minuter)

Detta är en skalpmassage som ökar cirkulationen till hårfolliklarna och stimulerar nervändarna vilket i sin tur löser upp spänningar i huvudet. Denna avstressande massage kan adderas till alla Esse behandlingar och kan utföras med eller utan olja.

Massage: Eye Tension Release (10 minuter)

Denna expressbehandling har tagits fram för trötta ögon för att frigöra spänningar. Denna stimulerande behandling stramar upp huden runt ögonen via användning av stenterapi, akupressur och lymfatisk massage. 

Massage: Esse Anti-inflammatory (20 och 40 minuter)

Denna massage verkar lugnande och minskar inflammation genom intensiv stimulering och akrivering av det lymfatiska systemet. Idealisk behandling för känslig hud där man använder särskild massageverktyg och en lugn beröring av huden.

Denna 40-minuters massage rekommenderas för mycket känslig hud eller för stressade personer där huden utsatts för överstimulering av både det lymfatiska och parasympatiska nervsystemet. (PNS) 

Denna antiinflammatoriska massage kan användas på alla hudtyper, särskilt på de hudtyper med problem som akne, rosacea, eksem och dermatit. 

Massage: Esse Foot Tension Release (25 minuter)

En skräddarsydd behandling för fötterna som inkluderar peeling och avslappnande fotmassage med spirulinamask. Målet med denna massage är att lösa upp spänningar i kroppen via fötterna.

Hitta din närmaste återförsäljare