Esse Express

En 30-minuters skräddarsydd och resultatinriktad behandling

Denna expressbehandling erbjuder en bra introduktion till dig som ännu inte upplevt våra produkter och behandlingar eller är osäker på vilket resultat du vill ha av din hudvård. 

Du får en skräddarsydd lösning efter din huds behov i samband med en noggrann hudanalys.

Denna behandling är idealisk för dig i farten som samtidigt vill ha maximalt resultat.

Tilläggsbehandlingar

Du kan inkludera dessa behandlingsmoment för att förstärka din behandling.

Massage: Esse Lifting (30 minuter)

Denna massage riktar sig till en mogen hud och innebär att man använder sig av särskilda massagegrepp som både lyfter och väcker liv i en trött och matt hud. Massagen ökar cirkulationen och verkar avslappnande. Resultatet blir en förbättrad hudstruktur, fyllighet och en fräschare look. Esse Lifting är ett perfekt komplement till din behandling om du är orolig för tidiga ålderstecken som rynkor och fina linjer samt förlust av fasthet och elalsticitet. Med ett fast tryck tillåts en djupare avslappning av ansiktet och lösgör spänningar som på så sätt ger ett mjukare intryck. Då denna massage är av ett kraftfullare slag rekommenderas den inte till en känslig hud.

Massage: Esse Scalp Tension Release (15 minuter)

Detta är en skalpmassage som ökar cirkulationen till hårfolliklarna och stimulerar nervändarna vilket i sin tur löser upp spänningar i huvudet. Denna avstressande massage kan adderas till alla Esse behandlingar och kan utföras med eller utan olja.

Massage: Eye Tension Release (10 minuter)

Denna expressbehandling har tagits fram för trötta ögon för att frigöra spänningar. Denna stimulerande behandling stramar upp huden runt ögonen via användning av stenterapi, akupressur och lymfatisk massage. 

Massage: Esse Anti-inflammatory (20 och 40 minuter)

Denna massage verkar lugnande och minskar inflammation genom intensiv stimulering och akrivering av det lymfatiska systemet. Idealisk behandling för känslig hud där man använder särskild massageverktyg och en lugn beröring av huden.

Denna 40-minuters massage rekommenderas för mycket känslig hud eller för stressade personer där huden utsatts för överstimulering av både det lymfatiska och parasympatiska nervsystemet. (PNS) 

Denna antiinflammatoriska massage kan användas på alla hudtyper, särskilt på de hudtyper med problem som akne, rosacea, eksem och dermatit. 

Massage: Esse Foot Tension Release (25 minuter)

En skräddarsydd behandling för fötterna som inkluderar peeling och avslappnande fotmassage med spirulinamask. Målet med denna massage är att lösa upp spänningar i kroppen via fötterna.

Finn din närmaste återförsäljare